01:36:47    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 07 mei 2012 13:28 uur, laatst gewijzigd op 07 mei 2012 13:32 uur

Mathilde Hotting naar MOP

Mathilde Hotting naar MOP

Op de foto: Mathilde Hotting toont de gouden medaille die ze in 2010 veroverde met het Nederlands hockeyteam voor meisjes van 16 en 17 jaar. (Archieffoto Albert Stolwijk).

De talentvolle hockeyster Mathilde Hotting (18) uit Boxtel verruilt komend seizoen haar huidige club Oranje Zwart uit Eindhoven voor MOP uit Vught. De spits was dit jaar vier maal succesvol voor de hoofdklasser uit de Lichtstad, die beslag legde op de vijfde plaats, waaronder drie treffers in het duel met Klein Zwitserland.

MOP presteerde dit seizoen met een zesde plaats in de eindstand verdienstelijk als debutant in de hoofdklasse. Hotting kiest voor de hockeyclub uit Vught omdat ze verwacht dat haar kwaliteiten beter tot uiting komen in het systeem dat MOP hanteert.

De Boxtelse, die deze maand negentien jaar wordt, maakte in 2010 deel uit van het Nederlands olympisch hockeyteam voor meisjes van 16 en 17 jaar dat tijdens de Jeugdzomerspelen in Singapore de gouden medaille won.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro EmielTechniek Geerts advies buisman optiek Huidtherapie Filipe TopSlank Elan Bikes support Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Toverboom Café zaal Kloosterzicht Alfa Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel