RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:19:47    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 21 december 2014 13:24 uur, laatst gewijzigd op 21 december 2014 13:51 uur

Maten van Boxtel op herhaling

Maten van Boxtel op herhaling

Op de foto: Patrick Hendriks en Fenne van Wuijtswinkel in actie tijdens de eerste editie van het muziekspektakel Maten van Heineken in partycentre Denziz. (Foto: Peter de Koning).

Partycentre Denziz aan de Stationsstraat vormt op zaterdag 10 januari het decor voor de tweede editie van de 'Maten van Boxtel'. De zaal gaat open om 20.30 uur.

,,Het eerste evenement was zo succesvol dat we besloten hebben om snel met een vervolg te komen", aldus muzikant Corné van Groesen, die samen met eigenaar Cees Veenstra van Denziz eerder het initiatief nam voor de muzikale happening.

Van Groesen en Veenstra lanceerden onder de naam 'Maten van Heineken' op 11 oktober een nieuw evenement op de Boxtelse uitagenda. Het ging om een avondvullende liveshow waaraan alleen zangers en zangeressen van lokale bodem deelnamen die nummers zongen onder begeleiding van een band.

Optredende artiesten zijn dit keer Charlotte Pennings, Iris van der Weide , Roos de Wit, Jet Mathijssen, Patrick Hendriks, Frank van Heesch, Dennis Wels en Gerlof Trommelen. Het repertoire is vernieuwd en bestaat uit nummers van bands en artiesten als Pink, Kensington, Foo Fighters, Kane, U2, Golden Earring, Anouk, Queen, The Trammps, Aretha Franklin, Guus Meeuwis, Van Dik Hout, Kings of Leon en Stevie Wonder.

Boxtelse vocalisten die graag een bijdrage willen leveren aan een volgende editie van de 'Maten van Boxtel' kunnen zich aanmelden via het e-mailadres cornevangroesen@gmail.com.

De voorverkoop voor de tweede editie is gestart. Kaarten kosten 7 euro en aan de kassa 8,50 euro. Voorverkoopadressen zijn Mik Kunsteducatie, partycentre Denziz, kledingwinkel 3-Trend en cafetaria Mikies.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Geerts advies Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Proef Culinair Beleef Boxtel