RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:04:21    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 27 juni 2014 15:09 uur, laatst gewijzigd op 27 juni 2014 15:11 uur

Marvel organiseert Kampinaloop

Marvel organiseert Kampinaloop

Op de foto: In sportpark Den Wielakker vond onlangs een zeskamp plaats voor alle leden van de jubilerende atletiekvereniging Marvel. De club viert het vijftigjarig bestaan. (Foto: Peter de Koning).

In Boxtel staat zondag 29 juni een bijzonder evenement op het programma. Vanwege het vijftigjarig bestaansjubileum van atletiekvereniging Marvel wordt die dag een loopwedstrijd door natuurgebied Kampina georganiseerd. Natuurmonumenten heeft in overleg met de vereniging eenmalig toestemming gegeven voor deze Kampinaloop.

Ruim tweehonderd atleten hebben zich vooraf ingeschreven. Maximaal vijfhonderd lopers mogen meedoen. Belangstellenden kunnen zich dan ook op de wedstrijddag zelf inschrijven bij het startbureau dat vanaf 09.30 uur is geopend bij het Verzetslaantje in de buurtschap Roond. De kosten bedragen vier euro voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Deelnemers die ouders zijn dan 16 jaar, betalen zes euro. De loop vindt plaats in bosgebied, waardoor er geen kleed- en douchegelegenheid beschikbaar is.

Om 10.00 uur wordt gestart met een Kidsrun voor de jeugd tot en met 11 jaar. Deze is gratis voor de jonge deelnemers en hun begeleiders. Vervolgens gaat om 10.30 uur de recreatieve loopwedstrijd van start. Deelnemers kunnen ervoor kiezen om één, twee of drie ronden door het natuurgebied af te leggen. Eén ronde is 5,7 kilometer lang en voert de lopers langs onverharde wegen door bos, heide en vennen. Burgemeester Mark Buijs verzorgt het startschot voor de recreatieloop.

Er zijn geen prijzen te winnen, alleen ’eeuwige roem’. Wel worden via sponsor V-Lite Computer Service onder alle deelnemende atleten vijf fotoshoots verloot. Meer informatie: www.avmarvel.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Olieenzo Geerts advies SNS Bank Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Beleef Boxtel