16:11:54    donderdag, 09 april 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 19 april 2012 15:32 uur, laatst gewijzigd op 19 april 2012 15:54 uur

Maremak gaat verhuizen

Maremak gaat verhuizen

Op de foto: Boeken, schriften en andere lesmaterialen van De Maremak staan in rolcontainers klaar om getransporteerd te worden naar het nieuwe schoolgebouw. (Foto: Henk van Weert).

Leerlingen, ouders en leerkrachten van De Maremak, de Boxtelse school voor speciaal basisonderwijs, hebben alle schoolspullen in dozen gepakt. In verhuisdozen wel te verstaan. De kinderen hebben afscheid genomen van hun oude school aan de Dr. De Brouwerlaan om na de meivakantie een compleet nieuw gebouw te betrekken aan De Beukums.

Interim-directeur Wil Stravens is vol lof over de manier waarop iedereen meegewerkt heeft om de leslokalen leeg te ruimen en alles in te pakken. Een groot aantal rolcontainers staat in de gangen en de lerarenkamer volgepakt klaar voor transport.

Op de laatste schooldag voor aanvang de meivakantie komen alle kinderen bijeen om een persoonlijke boodschap uit te spreken als afscheidswens. ,,Ik heb hier vier mooie jaren beleefd. ...Denk ik", vertelt een van de bovenbouwkinderen hardop in de speelzaal van brede school De Wilgenbroek. Want in dat gebouw huisde De Maremak sinds acht jaar. De sbo-school maakt plaats voor de komst van de leerlingen van De Hobbendonken.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Geld en Makelaardij Geerts advies Doornmalen electro Elan Bikes support EmielTechniek Huidtherapie Toverboom Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus TopSlank Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Filipe