RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:00:24    maandag, 24 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Donderdag, 19 april 2012 15:32 uur, laatst gewijzigd op 19 april 2012 15:54 uur

Maremak gaat verhuizen

Maremak gaat verhuizen

Op de foto: Boeken, schriften en andere lesmaterialen van De Maremak staan in rolcontainers klaar om getransporteerd te worden naar het nieuwe schoolgebouw. (Foto: Henk van Weert).

Leerlingen, ouders en leerkrachten van De Maremak, de Boxtelse school voor speciaal basisonderwijs, hebben alle schoolspullen in dozen gepakt. In verhuisdozen wel te verstaan. De kinderen hebben afscheid genomen van hun oude school aan de Dr. De Brouwerlaan om na de meivakantie een compleet nieuw gebouw te betrekken aan De Beukums.

Interim-directeur Wil Stravens is vol lof over de manier waarop iedereen meegewerkt heeft om de leslokalen leeg te ruimen en alles in te pakken. Een groot aantal rolcontainers staat in de gangen en de lerarenkamer volgepakt klaar voor transport.

Op de laatste schooldag voor aanvang de meivakantie komen alle kinderen bijeen om een persoonlijke boodschap uit te spreken als afscheidswens. ,,Ik heb hier vier mooie jaren beleefd. ...Denk ik", vertelt een van de bovenbouwkinderen hardop in de speelzaal van brede school De Wilgenbroek. Want in dat gebouw huisde De Maremak sinds acht jaar. De sbo-school maakt plaats voor de komst van de leerlingen van De Hobbendonken.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Natasja fashion Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Kindertuin 040Fit Doornmalen electro Geld en Makelaardij Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Rijschool Dolman Geerts advies Koppelmans SNS Bank Gemeente Boxtel Huidtherapie TopSlank Tiga