15:03:35    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 27 juli 2014 19:36 uur, laatst gewijzigd op 27 juli 2014 19:37 uur

Marcel Kittel zegeviert in Parijs

Marcel Kittel zegeviert in Parijs

Op de foto: De Duitser Marcel Kittel, ploeggenoot van Koen de Kort bij Giant-Shimano, boekte zondag zijn vierde etappezege in de Tour de France. (Foto: Marc Cleutjens).

Voor de ploeg Giant-Shimano, waarvoor ook Liempdenaar Koen de Kort fietst, kon de Tour de France zondag niet beter eindigen. De Duitser Marcel Kittel, die in de eerste week van de Franse etappekoers al drie etappezeges boekte, won op imponerende wijze de sprint op de Champs-Élysées in Parijs.

De Kort gaf in zijn dagelijkse column op The Australian Financial Review al aan enorm uit te kijken naar de slotetappe. ,,Het is altijd een groot spektakel en het is voor ons de ultieme kans nog eens een treintje te vormen en Marcel Kittel naar de finishen te brengen." Kittel rekende in de finale af met Alexander Kristoff en Ramunas Navardauskas. Vincenzo Nibali won het eindklassement van de Tour de France.

In de weken na de Tour komen de renners traditioneel naar Nederland en België om criteriums te rijden. De Kort staat in ieder geval op maandag aan de start van Daags na de Tour in Boxmeer en op woensdag in Chaam.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg TopSlank EmielTechniek Geerts advies Olieenzo Doornmalen electro Beleef Boxtel Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Podium Boxtel Filipe buisman optiek Huidtherapie Remax-optimus