RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:36:27    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 10 oktober 2012 13:03 uur, laatst gewijzigd op 10 oktober 2012 13:10 uur

Mantelzorgers naar Circo Circolo

Mantelzorgers naar Circo Circolo

Op de foto: Beeld van de voorstelling Compania de Circa Eia.

Een aantal leden van Rotaryclub Boxtel-Oirschot-Haaren begeleidt zondag 14 oktober een groep mantelzorgers naar circustheaterfestival Circo Circolo. Om de avond te kunnen bekostigen is door de Rotarians een loterij gehouden onder bezoekers van de Uitmarkt en het Herfstfestijn.

De mantelzorgers gaan begeleid door leden van de Rotaryclub naar de voorstelling van Compania de Circa Eia, een Spaans circustheatergezelschap dat meerdere shows verzorgt op landgoed Velder. ,,Ook Boxtel kent een grote groep mantelzorgers”, licht Rotary-voorzitter Kim Albert toe. ,,Iedereen kent ze wel, familieleden, vrienden, kennissen of buren die gedurende langere tijd en onbetaald chronisch zieke mensen, gehandicapten of hulpbehoevenden verzorgen. De druk op mantelzorgers is groot omdat zij zichzelf vaak wegcijferen.”

Om de avond voor mantelzorgers te kunnen bekostigen, heeft de Rotaryclub tijdens de Uitmarkt in Podium Boxtel en tijdens het Herfstfestijn een loterij gehouden waarbij vrijkaarten gewonnen konden worden voor de voorstelling Wu Wei. Circo Circolo stelde deze vrijkaarten beschikbaar.

De loterij bracht in totaal 865 euro op waarmee de kosten van de avond gedekt kunnen worden. De prijswinnaars van het Herfstfestijn waren de families Verhagen, Den Ouden, Van den Bogaard, Pel, Janssen, Berghuis, Van Oosterhout en Hofstede uit Boxtel en de families Levert, Van de Laar en Van de Wiel uit Liempde.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel SNS Bank Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Olieenzo