15:22:41    vrijdag, 03 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 21 mei 2012 16:10 uur, laatst gewijzigd op 21 mei 2012 16:20 uur

Man opgepakt voor oplichting

De politie heeft donderdag een 30-jarige man aangehouden aan de Boxtelseweg in Vught op verdenking van straatroof. Na verder onderzoek blijkt dat de man ook in verband wordt gebracht met een oplichtingszaak in Boxtel en Vught.

De man wordt ervan verdacht donderdag een mobiele telefoon te hebben gestolen van een 16-jarige jongen uit Esch. Ook kreeg de politie vorige week acht meldingen binnen van inwoners uit Boxtel en Vught over een man die langs de deuren ging met de melding dat hij autopech had. Hij vroeg de bewoners of hij mocht bellen en eventueel ook of zij geld voor hem hadden.

Na onderzoek is duidelijk geworden dat de 30-jarige man in verband kan worden gebracht met deze oplichtingszaak. Een woordvoerder van de politie geeft aan dat één persoon is gedupeerd voor zo'n twintig euro. De verdachte is in verzekering gesteld.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Remax-optimus Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Geld en Makelaardij Doornmalen electro Huidtherapie Geerts advies EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Beleef Boxtel buisman optiek TopSlank Olieenzo