14:28:31    vrijdag, 07 augustus 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 29 februari 2012 15:18 uur, laatst gewijzigd op 29 februari 2012 15:25 uur

Man opgepakt voor beroving

De politie heeft dinsdag om 08.00 uur een 43-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. Hij wordt verdacht van de beroving op een 54-jarige man uit Liempde. Maandag werd al een 33-jarige Liempdenaar opgepakt. Het rechercheteam denkt hiermee de zaak rond te hebben.

Het slachtoffer werd woensdagochtend 11 januari aan de Herscheweg in Liempde van zijn portemonnee met inhoud beroofd toen hij een hek van een weiland opende. De Liempdenaar werd hard geslagen met een voorwerp waardoor hij het bewustzijn verloor. Hij deed aangifte van meerdere daders.

De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart. In de uitzendingen van Bureau Brabant en Opsporing Verzocht is aandacht besteed aan deze beroving. De namen van de aangehouden mannen kwamen toen naar voren. De verdachte uit 's-Hertogenbosch is na zijn aanhouding naar het bureau gebracht. Het onderzoek is hiermee afgerond en zal zo spoedig mogelijk aan justitie worden overgedragen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Geld en Makelaardij Toverboom Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Elan Bikes support Alfa Filipe TopSlank Huidtherapie Remax-optimus