RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
19:11:43    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 12 juli 2012 12:44 uur, laatst gewijzigd op 12 juli 2012 12:46 uur

Man opgepakt na steekincident

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag rond 01.00 uur een 23-jarige Boxtelaar aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een steekincident, dat kort daarvoor plaatsvond in een feesttent aan de Oude Steeg in Schijndel. De man is ingesloten en wordt verhoord.

Rond 00.30 uur kreeg de politie een melding dat er iemand was neergestoken aan de Oude Steeg in Schijndel. Beveiligers van de feesttent probeerden de mogelijke dader bij de uitgang aan te houden, maar hij kon ontkomen. Er werd een mes aangetroffen, dat later door de politie in beslag is genomen.

De verdachte liep in zijn vlucht een 18-jarige vrouw uit Schijndel omver, die hard op de grond viel en korte tijd buiten bewustzijn was. Het slachtoffer van het steekincident is een 25-jarige man uit Schijndel. Hij liep een snijwond aan het bovenlichaam op en is in het ziekenhuis behandeld. 

Op basis van getuigenverklaringen werd de Boxtelaar opgepakt. Hij zat met enkele anderen in een auto die door agenten op de Schijndelsedijk werd gecontroleerd. De recherche onderzoekt het incident en de eventuele rol van de verdachte. Andere arrestaties worden niet uitgesloten. De politie roept eventuele getuigen op zich te melden via het landelijk politienummer 0900-8844.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Doornmalen electro Olieenzo Beleef Boxtel SNS Bank Meubelmakerijdenberg Proef Culinair