19:46:29    zondag, 21 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 17 augustus 2012 19:46 uur, laatst gewijzigd op 21 augustus 2012 14:44 uur

Man gewond na frontale botsing

Man gewond na frontale botsing

Op de foto: Bij de aanrijding tussen de personenauto en de bestelbus op de Achterberghstraat was sprake van forse materiële schade. (Foto: Peter de Koning).

Een 78-jarige automobilist uit Boxtel is vrijdagavond rond tien over half zeven gewond geraakt bij een aanrijding op de Achterberghstraat met een dronken automobilist. Het slachtoffer moest worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer en een 38-jarige bestuurder van een bestelbus, ook uit Boxtel, kwamen frontaal met elkaar in botsing op een wegversmalling. De 38-jarige man, die met te veel drank op achter het stuur zat, werd aangehouden. Op het politiebureau werd bij hem tijdens een alcoholonderzoek een promillage van 0,95 gemeten.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd en zijn auto is in beslag genomen. De verdachte mocht na verhoor naar huis. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Proef Culinair Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding