RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:17:59    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 28 november 2013 16:31 uur, laatst gewijzigd op 28 november 2013 16:34 uur

MSB verkoopt grond Colenhoef

MSB verkoopt grond Colenhoef

Op de foto: Ad van der Heijden (BOM), Henk Wagenaars (MSB) en burgemeester Mark Buijs van Boxtel (vlnr) ondertekenen de overeenkomst in de oude raadzaal van het gemeentehuis aan de Markt. (Foto: Henk van Weert).

Directeur Henk Wagenaars van het Boxtelse afvalverwerkingsbedrijf Milieu Service Brabant (MSB) heeft samen met burgemeester Mark Buijs en Ad van der Heijden van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) een overeenkomst ondertekend. Wagenaars verkoopt een deel van zijn bedrijfsperceel op bedrijventerrein Ladonk om de toekomstige ontsluitingsweg tussen Colenhoef en Kapelweg mogelijk te maken.

,,Een complex dossier waarin iedereen zijn creativiteit tot het uiterste heeft benut.” Zo omschreef burgemeester Buijs de voorbije achttien maanden waarin de overeenkomst tot stand is gekomen. De deal, waarmee ruim 1,2 miljoen euro is gemoeid, biedt voor de gemeente Boxtel niet alleen de mogelijkheid om de gewenste Verbindingsweg Ladonk-Kapelweg (VLK) op een goede manier aan te sluiten op de Schouwrooij. Ook de lang gekoesterde wens om de afvalversnipperaar van MSB te verplaatsen, wordt hiermee een feit. En daarmee wordt een goede stap gezet in een proces om bedrijventerrein Ladonk te revitaliseren.

De gemeenteraad van Boxtel stemde dinsdag 26 november met grote waardering en unaniem in met de aankoop van de grond van Wagenaars en sprak van een goed doortimmerd plan. Twee dagen later werd de deal officieel bekrachtigd door de drie partijen.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Olieenzo Geerts advies Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht