RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
13:24:41    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 28 augustus 2012 09:43 uur, laatst gewijzigd op 28 augustus 2012 09:45 uur

MEP-teams azen op promotie

MEP-teams azen op promotie

Op de foto: Beeld van het tophockeytoernooi waarmee de mannen en vrouwen van MEP vorige week de voorbereiding op het nieuwe seizoen officieel afsloot. (Foto: Albert Stolwijk).

Zondag 2 september start het hockeyseizoen voor de teams die uitkomen in de eerste klasse. Zowel de mannen als de vrouwen van MEP hebben de ambitie om te promoveren naar de overgangsklasse. Daarvoor moeten beide teams in ieder geval bij de eerste twee eindigen om middels play-offwedstrijden promotie af te dwingen.

Voor de mannen lijkt die opgave moeilijker dan voor de vrouwen. De ploeg is met de nieuwe coach Koen-Jan Venrooij ingedeeld in een zware poule. De Boxtelaren treffen in Eindhoven en het Bredase Zwart-Wit twee teams van formaat. Eindhoven komt uit de overgangsklasse en Zwart-Wit liep op een haar na de promotie mis. De Bredanaars zijn de te kloppen ploeg en hebben een zeer sterke corner in huis. MEP kan zondag dus meteen vol aan de bak; afslag in Molenwijk om 14.45 uur.

Voor de vrouwen van MEP lijken Oss en Breda de belangrijkste opponenten. Coach Eric Verzijden zag alleen cornerspecialist Puck Schepens naar QZ vertrekken. Voor de rest bleef zijn ploeg intact. Het team start zondag met een thuiswedstrijd tegen Basko uit Veldhoven, afslag om 12.45 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Doornmalen electro Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Proef Culinair Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel