08:51:09    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 28 augustus 2012 09:43 uur, laatst gewijzigd op 28 augustus 2012 09:45 uur

MEP-teams azen op promotie

MEP-teams azen op promotie

Op de foto: Beeld van het tophockeytoernooi waarmee de mannen en vrouwen van MEP vorige week de voorbereiding op het nieuwe seizoen officieel afsloot. (Foto: Albert Stolwijk).

Zondag 2 september start het hockeyseizoen voor de teams die uitkomen in de eerste klasse. Zowel de mannen als de vrouwen van MEP hebben de ambitie om te promoveren naar de overgangsklasse. Daarvoor moeten beide teams in ieder geval bij de eerste twee eindigen om middels play-offwedstrijden promotie af te dwingen.

Voor de mannen lijkt die opgave moeilijker dan voor de vrouwen. De ploeg is met de nieuwe coach Koen-Jan Venrooij ingedeeld in een zware poule. De Boxtelaren treffen in Eindhoven en het Bredase Zwart-Wit twee teams van formaat. Eindhoven komt uit de overgangsklasse en Zwart-Wit liep op een haar na de promotie mis. De Bredanaars zijn de te kloppen ploeg en hebben een zeer sterke corner in huis. MEP kan zondag dus meteen vol aan de bak; afslag in Molenwijk om 14.45 uur.

Voor de vrouwen van MEP lijken Oss en Breda de belangrijkste opponenten. Coach Eric Verzijden zag alleen cornerspecialist Puck Schepens naar QZ vertrekken. Voor de rest bleef zijn ploeg intact. Het team start zondag met een thuiswedstrijd tegen Basko uit Veldhoven, afslag om 12.45 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Huidtherapie Beleef Boxtel