RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:43:18    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 16 maart 2014 15:17 uur, laatst gewijzigd op 16 maart 2014 18:55 uur

MEP opent kunstgras en clubhuis

MEP opent kunstgras en clubhuis

Op de foto: Een groot deel van de MEP-leden poseert op het nieuwe waterveld, dat zondag officieel werd geopend. (Foto: Marc Cleutjens).

De Boxtelse hockeyclub MEP heeft zondagmiddag twee nieuwe kunstgrasvelden en het gerenoveerde clubhuis in gebruik genomen. De opening werd verricht door drie leden met een grote staat van dienst: Hans van der Horst, Jules Groenen en Leo van Breugel.

MEP viert zondag een uitgebreid feest in het in clubkleuren versierde sportpark Molenwijk. Naast twee thuiswedstrijden van de eerste teams, zijn er shoot-outs voor de jeugd. Het feest ging van start met een foto van bijna alle clubleden.

Aansluitend volgde de officiële opening onder leiding van voorzitter Peter Langenhuijsen en oud-voorzitter Peter Strüber. Ook werd met Hans Barelds en Martijn Schoones van de Rabobank Dommel en Aa een nieuw sponsorcontract getekend. De bar in het clubhuis is omgedoopt tot Rabo Bar.

Voorzitter Langenhuijsen benutte de festiviteiten in Molenwijk ook voor de start van de eigen moestuin die MEP gaat aanleggen. Hij plantte de eerste fruitboom waarvan spelers en gasten in de toekomst vers fruit kunnen plukken. ,,Ook in onze kantine gaan we meer gezond eten en drinken aanbieden, zoals dat past bij een sportclub", aldus de MEP-preses.

In Brabants Centrum van donderdag 20 maart uitgebreid aandacht voor de festiviteiten bij MEP. Op onze Facebook-pagina staat een fotoreportage.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Geerts advies Proef Culinair SNS Bank Huidtherapie Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Olieenzo