RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:43:45    maandag, 21 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 22 januari 2013 14:01 uur, laatst gewijzigd op 23 januari 2013 21:49 uur

Loesch breidt filmgebied uit

Loesch breidt filmgebied uit

Op de foto: Vorig jaar vierde de Lokale Omroep Esch (Loesch) haar twintigjarig bestaan. Links Christien van Schijndel, één van de oprichters van de omroep, in de studio van Loesch. (Archieffoto: Peter de Koning).

De Lokale Omroep Esch (Loesch) probeert in het jaar 2013 haar filmgebied uit te breiden in de gemeente Haaren. De lokale zender bekijkt ook de mogelijkheden om mee te dingen naar de zendmachtiging in de gemeente Haaren die per 1 januari 2014 weer vrijkomt.

Sinds vorig jaar komen ook bijdragen uit Haaren en Biezenmortel voorbij in de digitale uitzendingen van Loesch op zondagavond via Ziggo, digitaal kanaal 40 bij Boschtion. De redactie blijft nog steeds op zoek naar mensen uit alle dorpen, zodat de gemeente Haaren volledig is vertegenwoordigd tijdens de uitzendingen op zondag. Loesch ziet mogelijkheden om samen met de andere lokale omroepen uit de gemeente een televisieblok over de vier dorpen te vullen.

Iedereen die een bijdrage wil leveren aan Loesch over zijn eigen kern, club of hobby, kan contact opnemen met Christ Pijnenburg, telefoonnummer 06-125 272 43 of e-mailadres ccpijnenburg@home.nl. Loesch coördineert en ondersteunt de bijdragen van alle medewerkers.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Beleef Boxtel Geld en Makelaardij SNS Bank Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel