16:09:36    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 20 oktober 2012 14:10 uur, laatst gewijzigd op 21 oktober 2012 09:22 uur

Live op de radio tijdens JOTARI

Live op de radio tijdens JOTARI

Op de foto: De scouts zijn via de radio live te volgen vanuit het onderkomen aan de Molenwijkseweg. (Foto: Albert Stolwijk).

Het onderkomen Wickiup van Scouting Boxtel aan de Molenwijkseweg is zaterdag en zondag het decor van het evenement JOTARI. Welgeteld 250 scouts uit Boxtel, Lennisheuvel, Liempde en Esch richten zich dit weekeinde op communicatie. De deelnemers zijn onder meer te volgen via radio, televisie en internet.

Scouting Boxtel zendt uit via de eigen website, de televisie- en radiouitzendingen zijn tevens te volgen via Omroep Dommelland. Ook kunnen deelnemers via diverse communicatiekanalen contact leggen met andere scouts.

Naast communicatie in allerlei vormen worden er ook andere activiteiten gehouden. Op het programma staan onder meer diverse bosspelen en een nachtspel. De scouts blijven allemaal op het terrein slapen en waren zaterdagochtend druk in de weer om het opzetten van tenten. ,,Het is echt een groot feest", vertelt Harm Soeterings namens de Boxtelse scouting. ,,Het is elk jaar heel gezellig, maar ik verwacht niet dat er veel geslapen wordt."

De uitzendingen zijn te volgen via www.scoutingboxtel.nl.

 

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Olieenzo Elan Bikes support Beleef Boxtel Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij TopSlank Geerts advies Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Podium Boxtel buisman optiek Huidtherapie Toverboom Café zaal Kloosterzicht