02:59:48    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 29 april 2011 16:56 uur, laatst gewijzigd op 04 mei 2011 15:03 uur

Lintjesregen: tien trotse gezichten

Lintjesregen: tien trotse gezichten

Op de foto: De nieuwe gedecoreerden poseren samen met burgemeester Frank van Beers. (Foto: Albert Stolwijk).

In de Boxtelse raadzaal zijn vanochtend tien koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Vijf Boxtelaren en vijf inwoners van Liempde werden benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. In Esch werden twee lintjes uitgereikt, Gemonde viel dit jaar buiten de boot tijdens de nationale lintjesregen.

Rikie van Amelsfort, Mientje Fijma, Lisa Tong, Theo van Dongen en Jan Hazenberg zijn de Boxtelse gedecoreerden. Ook Tonny van der Linden, Carla Saris, Jan van den Biggelaar, Piet van der Made en Pieter van de Ven uit Liempde werden zij naar het gemeentehuis gelokt, om uit handen van burgemeester Frank van Beers een onderscheiding te ontvangen.

Woonachtig in de Boxtelse buurtschap Nergena werd Fons van der Heijden gedecoreerd door burgemeester Frans Ronnes van de gemeente Haaren. Die ging ook bij Christien van Schijndel op bezoek. Vanwege hun verdiensten voor de Essche gemeenschap mogen zij zich voortaan eveneens lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg