15:29:23    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 28 januari 2012 16:09 uur, laatst gewijzigd op 28 januari 2012 19:22 uur

Lintje voor vrijwilliger Ria Koelink

Lintje voor vrijwilliger Ria Koelink

Op de foto: Burgemeester Frank van Beers heeft zojuist Ria Koelink een koninklijke onderscheiding opgespeld. (Foto: Peter de Koning).

Ria Koelink uit Boxtel heeft zaterdagmiddag tijdens de bridgedrive voor het goede doel KWF Kankerbestrijding een koninklijke onderscheiding gekregen. Ze werd in de Tijberzaal van het Baanderherencollege door burgemeester Frank van Beers onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau .

Koelink heeft zich sinds 1973 op bijzondere wijze ingezet voor de zorg, welzijn, sport en het goede doel. Zo was ze ruim drieëndertig jaar bestuurslid van het Koningin Wilhelmina Fonds en actief als collectant. Daarnaast was ze mantelzorger, lid van de cliëntenraad en vrijwilliger bij woonzorgcentrum Emmaus en oprichter en secretaris van bridgeclub De Rots. Ook organiseert de Boxtelse sinds 1994 jaarlijks de KWF-bridgedrive. Tijdens deze drukbezochte denksportwedstrijd voor het goede doel kreeg Koelink de koninklijke onderscheiding.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Olieenzo Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Huidtherapie