RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
14:10:44    dinsdag, 19 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 24 augustus 2013 17:58 uur, laatst gewijzigd op 24 augustus 2013 19:30 uur

Lintje voor oer-DVG'er Wim Braken

Lintje voor oer-DVG\'er Wim Braken

Op de foto: Wim Braken (rechts) luistert geconcentreerd naar de woorden van burgemeester Mark Buijs van Boxtel, kort nadat die de koninklijke onderscheiding bij hem heeft opgespeld. (Foto: Gerard Schalkx).

Voorzitter Wim Braken (51) van de supportersvereniging van de Liempdse voetbalclub DVG heeft zaterdagmiddag uit handen van burgemeester Mark Buijs van Boxtel een koninklijke onderscheiding ontvangen. Braken, die werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau, kreeg het lintje opgespeld bij het hoofdveld in sportpark ’De Roode Bleek’ tijdens de viering van het vijftigjarig bestaan van de supportersvereniging.

Braken heeft zich op tal van terreinen verdienstelijk gemaakt voor voetbalclub DVG. Zo was de Liempdenaar van 1980 tot 1990 jeugdleider en clubscheidsrechter en is hij sinds ruim dertig jaar actief als bestuurslid van de 262 leden tellende supportersclub. De wekelijkse kienavonden, de voornaamste inkomstenbron van deze vereniging, trekken ruim honderd bezoekers.

Daarnaast is Braken al jarenlang lid van de jeugdcommissie en het jeugdbestuur van DVG en maakt hij zich op zaterdagen verdienstelijk als coördinator in het sportpark. Hij is de hele dag aanwezig op de club om onder meer de scheidsrechters en bezoekende clubs te ontvangen, de kleedkamers schoon te maken en koffie te schenken.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij