16:27:19    donderdag, 09 april 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 15 december 2011 08:53 uur, laatst gewijzigd op 15 december 2011 08:55 uur

Lintje voor dirigent Projectkoor

Lintje voor dirigent Projectkoor

Op de foto: Dirigent Adri Aalbers is na het kerstconcert van Projectkoor Boxtel in de Sint-Petruskerk benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. (Foto: Albert Stolwijk).

De Boxtelse Adri Aalbers, oprichter en dirigent van het Projectkoor Boxtel, is woensdag benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Frank van Beers reikte de onderscheiding uit in de Sint-Petruskerk na afloop van het jaarlijkse kerstconcert.

Aalbers is sinds 1970 bestuurlijk actief, met name op het terrein van koorzang. Zo is ze penningmeester van de Stichting Kerkconcerten Boxtel en het gelegenheidskoor Pur Sang. In 1994 richtte de dirigent het Projectkoor Boxtel op. Ze houdt het koor draaiende door sponsoren te werven en contacten te onderhouden.

Het Projectkoor Boxtel staat voor de achttiende keer op de planken met haar jaarlijkse kerstconcert. Op vier locaties brengt het Boxtelse koor onder leiding van Aalbers diverse liederen ten gehore. Zaterdag 10 december was de aftrap in het Baanderherencollege in voor het Gehandicaptenplatform Boxtel. Gisteren trad het koor op in de bomvolle Sint-Petruskerk. Vrijdag 16 december om 20.00 uur staat een concert in het Sondervick College te Veldhoven op het programma en de concertreeks wordt afgesloten op zondag 18 december om 15.00 uur in de Sint-Servatiuskerk in Schijndel. De toegang is gratis, wel wordt een collecte gehouden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Huidtherapie TopSlank Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Filipe Geerts advies EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Toverboom Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht