14:58:22    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 27 februari 2014 16:49 uur, laatst gewijzigd op 27 februari 2014 16:49 uur

Lintje voor Trudy Weijenberg

Lintje voor Trudy Weijenberg

VVV-medewerkster Trudy Weijenberg is donderdagmiddag in Boxtel koninklijk onderscheiden. Ze werd tot lid in de orde van Oranje Nassau. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Mark Buijs.

Weijenberg (70) is sinds 1991 als vrijwilliger veronden aan de VVV in Boxtel. Sinds 1993 is ze onbezoldigd coördinator van het VVV-kantoor, dat al geruime tijd is gehuisvest in Het Hofje aan de Markt. Ze was zonder onderbreking eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Nu wil ze haar taken geleidelijk overdragen aan een opvolger.

Tijdens haar activiteiten toonde Weijenberg zich nauw betrokken bij de vele activiteiten die in Boxtel werden gehouden. In nieuwsblad Brabants Centrum verzorgde ze vele jaren op rij de rubriek Op de VVV-toer. OOk die werd geheel belangeloos aangeleverd.

De uitreiking van het lintje vond plaats bij dinercafé Knus aan de Eindhovenseweg, waar een bijeenkomst werd gehouden voor de VVV-vrijwilligers.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Doornmalen electro Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen