RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
14:22:45    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 09 november 2013 21:01 uur, laatst gewijzigd op 09 november 2013 21:04 uur

Lintje voor Peter Hacken

Lintje voor Peter Hacken

Op de foto: Peter Hacken heeft zaterdagavond een koninklijke onderscheiding gekregen. (Foto: Albert Stolwijk).

In de brandweerkazerne aan de Brederodeweg in Boxtel heeft Peter Hacken (45) zaterdagavond een koninklijke onderscheiding ontvangen. Na 25 jaar vrijwilliger te zijn geweest, heeft hij begin september afscheid genomen van de plaatselijke brandweer.

Locoburgemeester Willie van de Langenberg van de gemeente Boxtel speldde de versierselen op die horen bij het lidmaatschap in de Orde van Oranje-Nassau. Hacken ontving de onderscheiding vanwege zijn langdurige bijdrage aan openbare orde en veiligheid in zijn woonplaats en de regio; onder meer als chauffeur en voertuigbediener. Daarbij bracht hij het tot de rang van hoofdbrandwacht.

Dat Hacken is gestopt als vrijwilliger wil echter niet zeggen dat hij verloren is voor het brandweerkorps. Als onderhoudsmonteur is hij werkzaam bij de professionele regionale brandweer Brabant-Noord.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Huidtherapie Proef Culinair SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg