16:03:43    donderdag, 09 april 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 16 december 2011 16:34 uur, laatst gewijzigd op 16 december 2011 18:13 uur

Lintje voor KVO-lid Liempde

Lintje voor KVO-lid Liempde

Op de foto: Burgemeester Frank van Beers reikte vrijdagmiddag een lintje uit aan KVO-lid Kea Cloin. (Foto: Albert Stolwijk).

Kea Cloin is vrijdagmiddag benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau voor haar werkzaamheden bij de Volksdansgroep en de Katholieke Vrouwen Organisatie, afdeling Liempde. Burgemeester Frank van Beers reikte het lintje vrijdagmiddag uit tijdens de viering van het 75-jarig jubileum van de KVO Liempde.

Cloin heeft zich vanaf 1987 op bijzondere wijze ingezet voor de Volksdansgroep en de KVO. Ze is actief lid bij het volksdansen en helpt met het ontwerpen en het naaien van de kleding. Daarnaast is ze secretaris bij de KVO, afdeling Liempde. Daar organiseert ze activiteiten, ontwerpt ze uitnodigingen en ze verzorgt excursies.

Vorige week werd bekend dat de KVO Liempde na het 75-jarig jubileum wordt opgeheven. Er konden geen nieuwe bestuursleden gevonden worden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Remax-optimus Filipe EmielTechniek Huidtherapie Olieenzo TopSlank buisman optiek Doornmalen electro Podium Boxtel Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel