18:13:40    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 08 juni 2011 20:49 uur, laatst gewijzigd op 08 juni 2011 23:07 uur

Lintje voor Jan Spijkers

Lintje voor Jan Spijkers

Op de foto: Bestuurslid Jan Spijkers van wandelsportvereniging De Keistampers wordt gefeliciteerd met zijn koninklijke onderscheiding door burgemeester Frank van Beers. (Foto: Gerard Schalkx).

Boxtelaar Jan Spijkers heeft vanavond een koninklijke onderscheiding gekregen. Spijkers richtte in 1970 samen met Frans van Gulik wandelsportvereniging De Keistampers op en werd hiervoor benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Naast zijn werk als oprichter en bestuurslid van De Keistampers, stond Spijkers ook aan de wieg van de avondwandelvierdaagse in Boxtel, tevens is hij medeorganisator van de seniorenwandelingen. Tevens organiseert Spijkers elk jaar vakantiereizen voor leden van de vereniging. Van 1993 tot 2003 was de Boxtelaar ook penningmeester van het Heilig Hartkoor.

Spijkers kreeg de onderscheiding na afloop van de tweede etappe van de avondwandelvierdaagse. In de aula van het Jacob-Roelandslyceum werd de Boxtelaar onderscheiden door burgemeester Frank van Beers.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo EmielTechniek Alfa Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg TopSlank Toverboom Filipe Doornmalen electro Geld en Makelaardij Remax-optimus Podium Boxtel Geerts advies Huidtherapie