RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:09:05    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 28 december 2012 15:30 uur, laatst gewijzigd op 28 december 2012 16:05 uur

Lintje voor Gerard Slijters

Lintje voor Gerard Slijters

Op de foto: Gerard Slijters ontvangt de koninklijke onderscheiding van burgemeester Hans van Brummen. (Foto: Peter de Koning).

In sporthal De Braken wordt tot en met zaterdag een driedaags toernooi voor de voetbaljeugd van ODC, RKSV Boxtel, Essche Boys en LBC Lennisheuvel gehouden. Gerard Slijters zit sinds 1995 in de organisatie van het toernooi en werd vrijdag aangenaam verrast door burgemeester Hans van Brummen. De Boxtelaar werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Burgemeester Van Brummen noemde het rijtje met werkzaamheden die Slijters voor RKSV Boxtel verricht(te) een ’hele waslijst’. Zo was de Boxtelaar onder andere tien jaar lid van het hoofdbestuur, tien jaar elftalleider van het eerste team en lid van het jeugdbestuur. Sinds 1980 verzorgt Slijters de spaarkas en zorgt hij voor de aan- en aflevering van de gewassen T-shirts. Ook organiseert hij allerlei vriendschappelijke wedstrijden en hij is pupillencoördinator.

,,Een waardevol vrijwilliger die op een informele manier alles regelt rondom het pupillenvoetbal”, aldus Van Brummen voordat hij het lintje bij Slijters opspeldde. Echtgenote Riek kreeg twee bossen bloemen: één van de gemeente en één van RKSV Boxtel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geerts advies Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Olieenzo SNS Bank Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht