08:35:21    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 08 mei 2011 16:53 uur, laatst gewijzigd op 08 mei 2011 21:10 uur

Lintje voor EHBO-jubilaris

Lintje voor EHBO-jubilaris

Op de foto: Dora de Klein kreeg gisteravond een onderscheiding uit handen van wethouder Anton van Aert. (Foto: Peter de Koning).

Dora de Klein (76) kreeg gisteravond een koninklijke onderscheiding. De Boxtelse is vijftig jaar lid van de EHBO-vereniging. De Klein kreeg de onderscheiding tijdens de viering van het zestigjarig bestaan van de vereniging in gemeenschapshuis De Walnoot uit handen van wethouder Anton van Aert.

De Klein heeft diverse functies bekleed binnen de EHBO-vereniging. Zo was ze organisator van de jaarlijkse collecte en redactielid. Ook zet ze zich in voor de evenementencommissie en werd De Klein als EHBO-er ingezet bij diverse evenementen.

De EHBO-vereniging vierde gisteren haar jubileum met een oefening in het Boxtelse centrum. 's Avonds was er een feestavond voor leden in gemeenschapshuis De Walnoot.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Geerts advies Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Beleef Boxtel