RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:19:16    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 09 december 2012 12:38 uur, laatst gewijzigd op 09 december 2012 22:01 uur

Lintje voor Ad van de Sande

Lintje voor Ad van de Sande

Ad van de Sande (58) uit Boxtel heeft zondagmiddag in zaal De Adelaar een koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van loco-burgemeester Wim van der Zanden. Van de Sande werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Dat gebeurde tijdens de kerstbrunch van de buurtvereniging Smalwatervallei, een vereniging waar hij zich al ruim dertig jaar voor inzet.

Van de Sande maakt zich al meer dan veertig jaar verdienstelijk als vrijwilliger op verschillende terreinen. Zo was hij van 1969 tot 1985 (bestuurs-)lid van de plaatselijke Katholieke Plattelands Jongeren (KPJ), waar hij ook leiding en training gaf aan de sportclub van de KPJ.

Sinds 1980 is de Boxtelaar actief als lid van de buurtvereniging Smalwatervallei. Bij diverse activiteiten is hij altijd bereid om taken te verrichten, zowel in organiserende als in uitvoerende zin. Van de Sande is al 20 jaar bestuurslid en sinds januari 2011 vice-voorzitter van de buurtvereniging.

Sinds 1996 is Van de Sande gildebroeder van het gilde Sint-Barbara & Sint-Joris in Boxtel. Ook hier is hij altijd van de partij als er hand- en spandiensten verricht moeten worden. Van de Sande werd onderscheiden omdat hij zich al geruime tijd voor de samenleving ingespannen heeft en daarbij anderen stimuleert. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Olieenzo Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro