RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:52:20    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 19 maart 2014 22:09 uur, laatst gewijzigd op 19 maart 2014 22:10 uur

Lijsttrekkers al in spanning

Lijsttrekkers al in spanning

De verkiezingsavond trekt inwoners van Boxtel naar de raadzaal, maar ook een groot deel van de lijsttrekkers is inmiddels al aanwezig. Brabants Centrum vroeg verschillende lijsttrekkers hoe zij de dag hebben beleefd.

Dave van de Ven (SP): ,,We hebben vandaag tot 14.45 uur nog campagne gevoerd. Zo hebben we kaartjes uitgedeeld op het NS-station, in winkelcentrum Oosterhof en bij Plus Van der Horst. Van 2 naar 3 zetels is een reële optie. We hebben veel mensen gesproken de voorbije weken en merken dat er toch veel sympathie is voor SP. Ik voel nu toch echt wel de zenuwen. We hebben vier jaar lang hard gewerkt, in de raad en op straat. Hopelijk betaalt zich dat uit."

Wim van der Zanden (Balans): ,,Het was voor mij een gewone werkdag. Ik ben niet meer bezig geweest met campagne voeren, maar heb wel sociale media in de gaten gehouden. Op zo'n verkiezingsdag is het aan de kiezer, daar heb je als politieke partij geen invloed meer op. Ik waag me niet aan een voorspelling, maar hoop vooral op een hoog opkomstpercentage."

Dymph van de Vries (VVD): ,,Het was een rustige dag zonder verkiezingscampagne. De afgelopen weken zijn de kiezers genoeg geïnformeerd over alle standpunten, vandaag was het aan hen. Als partij met één raadszetel heeft de VVD weinig te verliezen. Ik hoop vooral dat we er eentje bijkrijgen, maar ben reëel genoeg om te weten dat we met een ook blij mogen zijn. Geen zenuwen dus, maar wel gezonde spanning."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Doornmalen electro Proef Culinair Huidtherapie Geld en Makelaardij