03:22:01    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 12 juni 2011 21:25 uur, laatst gewijzigd op 12 juni 2011 21:31 uur

Lift NS-station hapert weer

Politie, brandweer en ambulance rukten op Eerste Pinksterdag massaal uit voor een liftopsluiting bij het NS-station aan het Stationsplein in Boxtel. Omdat een van de slachtoffers in de vastgeraakte lift onwel zou zijn geworden, werd groot alarm geslagen.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat de persoon die opgesloten zat in de lift al was bevrijd door een beveiligingsbedrijf. Brandweer en ambulance hoefden derhalve niet in actie te komen. De politie was met twee voertuigen ter plaatse.

Andermaal blijken de liften van het NS-station in Boxtel niet naar behoren te werken. De voorbije weken rukte de brandweer regelmatig uit om personen uit een vastgelopen lift te bevrijden. In eerste instantie dient een particulier beveiligingsbedrijf in actie te komen, maar in de praktijk blijkt dat veelal ook de brandweer wordt gebeld.

De lift is tot nader order buiten werking gesteld om herhaling van dit soort incidenten te voorkomen. Dat betekent evenwel dat de perrons vanaf het Stationsplein voorlopig niet met de lift bereikbaar zijn.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Doornmalen electro Huidtherapie Olieenzo Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair