18:56:31    dinsdag, 18 juni 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 14 augustus 2012 11:50 uur, laatst gewijzigd op 14 augustus 2012 12:00 uur

Liempdse combinaties kampioen

Liempdse combinaties kampioen

Op de foto: De Brabantse kampioenen Lisa (links) en Lieke Bekkers met hun pony’s. (Foto: De Dommelruiters).

De ruiters en amazones van de Liempdse paardensportvereniging De Dommelruiters hebben zaterdag en zondag uitstekend gepresteerd tijdens de Brabantse kampioenschappen voor ponyruiters in Chaam. Lisa Bekkers, Lieke Bekkers en Koen van de Sande mochten plaatsnemen op het hoogste schavot en werden gehuldigd als kampioenen.

Afgelopen zaterdag werden selectiewedstrijden verreden voor verschillende klassen. De deelnemers die hierbij als beste uit de bus kwamen, mochten zondag strijden voor de provinciale titel. Lisa Bekkers pakte met Anjershof Harmony de Brabantse titel in de klasse DE/M1, Koen van de Sande presteerde hetzelfde met Roosje in de klasse BM1/2 en Lieke Bekkers behaalde het kampioenschap met Pablo in de klasse CM1/2.

Alle kampioenen en daarnaast ook de combinaties Daan van de Sande met Hakoena Matata (CZ1), Lisa Bekkers met Nocturn van de Beekerheide (DE/M2) en Lieke Bekkers met Brooklyn van de Beekerheide (DE/L2) mogen op 1 september deelnemen aan de Nederlandse kampioenschappen, de Hippiade, in Ermelo.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Advertenties