09:40:15    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 12 juni 2011 17:23 uur, laatst gewijzigd op 12 juni 2011 17:29 uur

Liempde verdeelt 14.500 euro

Liempde verdeelt 14.500 euro

Op de foto: Het komische duo Deze en Gene onthulde de opbrengst van de derde spaaractie Op Liemt Gemunt. (Foto: Albert Stolwijk).

Tijdens het popfestival Limuscene heeft slager Willy Beerens namens de Ondernemers Vereniging Liempde (OVL) vanmiddag het resultaat van de klantenspaaractie Op Liemt Gemunt bekendgemaakt. De 44 deelnemende verenigingen mogen 14.419,68 euro verdelen.

De spaaractie is erop gericht dat de Liempdse bevolking meer boodschappen doet bij lokale ondernemers. Bij bestedingen krijgen klanten muntjes die zij naar believen kunnen schenken aan diverse verenigingen. Net als tijdens de twee voorgaande ronden was DVG ook nu weer koploper. De voetbalvereniging ziet de inhoud van de clubkas stijgen met 1.109 euro.

Voorzitter Henk Quinten van de OVL-werkgroep Op Liemt Gemunt vertelt dat nog één vereniging kan aansluiten. Nieuwkomers in de derde ronde waren de oudervereniging van basisschool De Oversteek en motorclub De Ploeg. Quinten hoopt ook dat nog meer ondernemers mee gaan doen aan de spaaractie.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel buisman optiek Toverboom EmielTechniek Doornmalen electro TopSlank Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Alfa Geld en Makelaardij Huidtherapie Geerts advies Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support Olieenzo