RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:29:16    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 31 januari 2014 10:37 uur, laatst gewijzigd op 31 januari 2014 12:29 uur

Liempde uurtje zonder stroom

Liempde uurtje zonder stroom

Op de foto: Bij de de plaatsing van rioleringspompen is in Liempde een stroomkabel stukgetrokken. Ruim 400 gezinnen zitten zonder elektriciteit. (Foto's: Albert Stolwijk).

UPDATE 3 - Bij graafwerkzaamheden aan de riolering in de Boxtelseweg ter hoogte van De Bocht is een vrijdagochtend een elektriciteitsleiding van energiebedrijf Enexis stukgetrokken. Ruim een uur lang zaten ruim vierhonderd aansluitingen zonder stroom. Rond 11.10 uur was het euvel verholpen. Klanten van Ziggo hadden tot rond het middaguur langer problemen met hun aansluiting.

In Liempde is de gemeente Boxtel deze week gestart met het plaatsen van pompen om overlast van rioolwater tijdens hevige regenval het hoofd te bieden. Bij de werkzaamheden is vrijdagochtend een distributieleiding geraakt, waardoor in het noordelijke deel van het dorp een groot aantal aansluitingen geen stroom had. Het betrof een 10.000 Volt-kabel, meldde woordvoerder Loek de Lange van Enexis.

Supermarkt Coop aan de Nieuwstraat had geen last van de stroomstoring. Kapsalon Janneke, aan de Boxtelseweg wel; de föhn, tondeuse en droogkap konden eventjes niet gebruikt worden, maar het knippen ging natuurlijk gewoon door.

De redactie kreeg meldingen binnen dat klanten van Ziggo geen telefoon, televisie en internet hadden. Volgens woordvoerder Erik van Doeselaar moeten in geval van stroomstoring de verdeelkasten opnieuw opgestart worden. Waarschijnlijk is dat ook hier het geval. Rond het middaguur was de Ziggo-aansluiting hersteld.

Auteur: Henk van Weert

Foto's

Liempde uurtje zonder stroom Liempde uurtje zonder stroom Liempde uurtje zonder stroom

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Doornmalen electro Geerts advies SNS Bank Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Olieenzo