18:11:52    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 19 januari 2015 16:02 uur, laatst gewijzigd op 20 januari 2015 16:12 uur

Liempde kleurt blauwgeel

Liempde kleurt blauwgeel

Op de foto: Prins Witte d'n Urste en adjudant Toon van Ploegersland bezoeken keurslagerij Willy Beerens om de blauw-geelactie onder de aandacht te brengen. (Foto: De Ploegers).

,,Met de Blauw-Geelactie willen we de carnaval meer zichtbaar maken. Samen maken we er een kleurrijk Ploegersland van. Want met het blauw-geel laten we heel Liemt knallen!“ Met deze woorden startten prins Witte d’n Urste en adjudant Toon zaterdagochtend 17 januari de Blauw-Geelactie in Ploegersland. Zo kreeg deze zonnige zaterdagochtend nog meer kleur.

De COOP is dit jaar wederom hofleverancier. De Liempdse supermarkt heeft nu een blauw-geel accent en verkoopt een groot assortiment blauw-gele producten. Ploegers en Ploegerinnen kunnen hier terecht voor hoedjes, ballonnen, handschoenen, beenwarmers, pompons, dassen en boa’s. Alles natuurlijk in blauw-geel.

Prins Tuur introduceerde vier jaar terug de Blauw-Geel Etalageprijs. Prins Witte d’n Urste en Adjudant Toon zetten deze traditie voort. De prins en zijn adjudant bezochten 35 winkels en bedrijven in Liempde om de Blauw-Geel Etalageprijs onder de aandacht te brengen. “Degene met de mooiste etalage wint de Blauw-geel Etalageprijs“, kondigde Prins Witte d’n Urste aan. Wat de Etalageprijs is, daarover zijn de prins en zijn adjudant erg geheimzinnig. “Het enige wat we er over willen zeggen is dat het een zeer ludieke prijs is.“

Veel ondernemers in Liempde zijn enthousiast over de oproep van Prins Witte d´n Urste. Het zou leuk zijn als ook alle Ploegers en Ploegerinnen hun huis versieren. Het blauw en geel maakt de huizen in Liempde prachtig en helemaal in carnavalsstijl. Ook nieuwsgierig wie de winnaar van de Blauw-Geel etalageprijs wordt? Kom dan naar de eerste carnavalsavond (vrijdag 13 februari) naar het Wapen van Liempde. Daar zal Z.D.H. Prins Witte d’n Urste de kleurrijke prijs uitreiken aan de winnaar.

Auteur: De Ploegers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Proef Culinair Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro