09:12:06    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 02 augustus 2012 15:13 uur, laatst gewijzigd op 02 augustus 2012 15:16 uur

Liempde klaar voor kermis

Liempde klaar voor kermis

Op de foto: Luchtschommels; dé nostalgische attractie op de Liempdse kermis. (Archieffoto: Peter de Koning).

Wethouder Willie van de Langenberg opent zaterdag 4 augustus om 19.00 uur de Liempdse kermis. Tijdens het vijfdaagse volksfeest is het centrum afgesloten voor doorgaand verkeer.

Het Raadhuisplein en Concordiapark in Liempde zijn tot en met woensdag 8 augustus omgetoverd tot een nostalgisch pretpark. Daarin is een plek ingeruimd voor de attracties die er al sinds jaar en dag te vinden zijn. De nostalgische luchtschommels zijn natuurlijk dé trekpleister, maar ook de autoscooters, de rupsbaan en de Safari Trip slaan steevast goed aan bij het publiek. Een draaimolen en de kindervliegtuigjes (Babyflug) ontbreken natuurlijk niet, net zo min als gokkramen, schietsalon en het aloude ’touwtje trekken’. Kermisbezoekers krijgen gratis lootjes als zij geld besteden bij een attractie. Wie een prijs wil winnen, dient aanwezig te zijn bij de trekking op dinsdag 7 augustus om 20.00 uur.

In tegenstelling tot voorgaande edities blijft het centrum van Liempde alle kermisdagen afgesloten voor doorgaand verkeer. Na zaterdagavond is de kermis geopend op zondag vanaf 13.00 uur en op maandag, dinsdag en woensdag vanaf 10.00 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Huidtherapie Geerts advies Olieenzo Proef Culinair Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel