14:05:57    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 13 december 2013 21:12 uur, laatst gewijzigd op 13 december 2013 21:19 uur

Liempde is klaar voor kerst

Liempde is klaar voor kerst

De ’levende’ poppenkast van de Boeremèrt, een modeshow in de ’Lummelenkooi’, spijkerbroekhangen en kramen met kerststukjes en andere decemberversieringen van Jong Actief Sportief en de Jeugdnatuurwacht, poffertjes, glühwein, snert. Het was er allemaal tijdens de kerstmarkt Liemt loopt uit.

Enkele honderden mensen bezochten vrijdagavond het met vuurkorven opgesierde Concordiapark, waar diverse verenigingen en instellingen zich presenteerden. Nadat het gilde Sint-Antonius Abt met een vendelgroet de feestavond had geopend, zagen de bezoekers hoe Ineke van Giersbergen diverse modellen presenteerde op de kleine catwalk die was opgebouwd in de muziekkiosk.

Daar gaf voorzitter Michaél Michiels ook het officiële startsein voor ’Liemt in het Licht’, waarvoor vier weken geleden al zo’n drie kilometer lampjes aan de gevels van woningen en winkelpanden zijn opgehangen. De zanggroepen Voices en Dississit vertolkten christmas carols, net als muziekkapel Noottoestand en het opleidingsorkest van fanfare Concordia.

In de mobiele skihut zochten Piet en Anita van de Sande even de warmte op. ,,Het is weer lekker druk en de sfeer van ons kent ons zorgt voor veel gezelligheid”, aldus Piet. Zijn vrouw knikte: ,,Gewoon een erg leuk evenement. Typisch Liempde.” Zaterdag treden vanaf 19.00 uur deejay Mike van Dijk en zanger Rob Ronalds op in de skihut tijdens Fiste op de Piste. Zondag duurt het programma van 14.00 tot 19.00 uur en staan optredens gepland van deejay Jerome en zangers Henk Bernard en Jeroen van Zeilst.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Huidtherapie Podium Boxtel Filipe Geld en Makelaardij Remax-optimus EmielTechniek buisman optiek Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Elan Bikes support Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo TopSlank Geerts advies