11:50:37    maandag, 30 maart 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 28 december 2011 21:08 uur, laatst gewijzigd op 30 december 2011 11:55 uur

Liempde hangt de clown uit...

Liempde hangt de clown uit...

Op de foto: De rode draad van het eindejaarsfeest in Liempde vormt het onderdeel ’Liemt hangt de clown uit’. De bedoeling is dat vanuit elke buurt iemand in een stellage gaat hangen, waarbij het erom gaat zo lang mogelijk te blijven zitten. (Foto: Gerard Schalkx).

De Liempdse carnavalsprins Frankie d’n Urste (Antoine Franken) en zijn adjudant Hans van Abeelen kropen woensdag in de huid van respectievelijk circusdirecteur en spreekstalmeester. In die hoedanigheid keken beiden tijdens de eerste dag van het clowneske evenement ’Met een glimlach het jaar uit’, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de CliniClowns, hun ogen uit.

Spreekstalmeester Van Abeelen was woensdag vol bewondering over de snelheid waarmee de Liempdse basisschooljeugd - 140 kinderen deden mee! - de circuslessen oppikte van de plaatselijke clown Snoepy (Peter Schellekens) en de andere gespecialiseerde vrijwilligers in zijn team.

Plaats van handeling van de clinics was de feesttent in het Liempdse Concordiapark waar het grote eindejaarsfeest van prinsenclub De Ploegers en CV De Vivantjes deze dagen plaatsvindt. Tot en met vrijdagavond worden hier activiteiten gehouden waarbij de buurtverenigingen centraal staan.

Lees de uitgebreide reportage in Brabants Centrum van donderdag 29 december.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Podium Boxtel Doornmalen electro Toverboom Filipe Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek EmielTechniek TopSlank Beleef Boxtel Elan Bikes support Geerts advies