RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:00:54    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 07 april 2011 22:00 uur, laatst gewijzigd op 08 april 2011 11:05 uur

Liempde blij met nieuwe wegwijzers

Liempde blij met nieuwe wegwijzers

Eindelijk staan ze er, de blauwe en groene wegwijzers met gele pijlen. Wethouder Wim van der Zanden en dorpsraadlid Bert van Ruremonde maakten er maandag 4 april zelfs een ’persmoment’ van om het plaatsen van de nieuwe bordjes wereldkundig te maken. ,,Liempde heeft er echt heel lang op moeten wachten”, vertelde Van Ruremonde tijdens het graafwerk aan de Oude Dijk.

Niet alleen in Liempde hangen sinds deze week nieuwe wegwijzers die inwoners en bezoekers de kortste of makkelijkste route naar overheidsgebouwen, instellingen en openbare voorzieningen voorschotelen. Ook in Lennisheuvel zijn er een paar opgehangen, hoewel die volgens projectleider Peter Bezema van de gemeente Boxtel uitsluitend verwijzen naar het sportpark van voetbalclub LSV.

In Liempde zijn ongeveer vijftig nieuwe bordjes opgehangen. Het laatste exemplaar werd maandag 4 april bevestigd aan een lantaarnpaal aan de Oude Dijk, recht tegenover multiculturele accommodatie De Serenade. ,,Een belangrijk moment omdat Liempde al jaren vraagt om eenduidige bordjes”, vertelt dorpsraadlid Van Ruremonde. ,,De verouderde bordjes dateren waarschijnlijk nog van voor de gemeentelijke herindeling. Eindelijk is er uniformiteit en bestaat er dus eenheid in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Proef Culinair Doornmalen electro Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Beleef Boxtel Gemeente Boxtel