19:50:52    donderdag, 16 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 12 december 2013 20:08 uur, laatst gewijzigd op 13 december 2013 00:50 uur

Liduina: blij met jou erbij!

Liduina: blij met jou erbij!

Op de foto: Een grote menigte verzamelde voor de nieuwe hoofdingang van het Liduinaziekenhuis om de feestelijke heropening mee te maken. (Foto's: Peter de Koning).

Op theatrale wijze is donderdag aan het begin van de avond het Boxtelse centrumverpleeghuis Liduina feestelijk heropend. Aan vier jaar bouwen en verbouwen is een einde gekomen.

,,Het gezegde dat wie mooi wil worden, pijn moet lijden, ging ook hier op. Dank voor uw begrip en geduld”, sprak locatiedirecteur Ruud Broeksteeg ten overstaan van cliënten, medewerkers en buurtbewoners. Nadat ook voorzitter Ad van Meurs van de stichting Vrienden van Liduina een kort woordje had gesproken, werd op het plein voor de nieuwe hoofdingang het verhaal over een gezamenlijke droom waarin onder meer Vadertje Tijd en een vuurspuwer figureerden, verteld en uitgebeeld.

In een metershoge stellage werd een enorme witte rok overeind getild waaruit de patroonheilige van het Boxtelse zieken- en verpleeghuis zingend de opening verrichte: ,,Liduina is hartstikke blij met jou erbij”, schalde het over de hoofden van de honderden genodigden die de opening diep weggedoken in hun winterjassen aanschouwden. Gelukkig waren er volop warme oliebollen en dito glühwein en chocolademelk…

Na de openingshandeling zochten de genodigden de warmte van het volledig gemoderniseerde zorgcomplex op voor een gezellige winterfair met diverse muzikale optredens.

 

Foto's

Liduina: blij met jou erbij! Liduina: blij met jou erbij! Liduina: blij met jou erbij! Liduina: blij met jou erbij! Liduina: blij met jou erbij! Liduina: blij met jou erbij! Liduina: blij met jou erbij! Liduina: blij met jou erbij!

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Filipe TopSlank Beleef Boxtel EmielTechniek buisman optiek Olieenzo Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Huidtherapie Toverboom Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Geerts advies Geld en Makelaardij