RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
14:38:43    zaterdag, 19 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 12 december 2013 20:08 uur, laatst gewijzigd op 13 december 2013 00:50 uur

Liduina: blij met jou erbij!

Liduina: blij met jou erbij!

Op de foto: Een grote menigte verzamelde voor de nieuwe hoofdingang van het Liduinaziekenhuis om de feestelijke heropening mee te maken. (Foto's: Peter de Koning).

Op theatrale wijze is donderdag aan het begin van de avond het Boxtelse centrumverpleeghuis Liduina feestelijk heropend. Aan vier jaar bouwen en verbouwen is een einde gekomen.

,,Het gezegde dat wie mooi wil worden, pijn moet lijden, ging ook hier op. Dank voor uw begrip en geduld”, sprak locatiedirecteur Ruud Broeksteeg ten overstaan van cliënten, medewerkers en buurtbewoners. Nadat ook voorzitter Ad van Meurs van de stichting Vrienden van Liduina een kort woordje had gesproken, werd op het plein voor de nieuwe hoofdingang het verhaal over een gezamenlijke droom waarin onder meer Vadertje Tijd en een vuurspuwer figureerden, verteld en uitgebeeld.

In een metershoge stellage werd een enorme witte rok overeind getild waaruit de patroonheilige van het Boxtelse zieken- en verpleeghuis zingend de opening verrichte: ,,Liduina is hartstikke blij met jou erbij”, schalde het over de hoofden van de honderden genodigden die de opening diep weggedoken in hun winterjassen aanschouwden. Gelukkig waren er volop warme oliebollen en dito glühwein en chocolademelk…

Na de openingshandeling zochten de genodigden de warmte van het volledig gemoderniseerde zorgcomplex op voor een gezellige winterfair met diverse muzikale optredens.

 

Foto's

Liduina: blij met jou erbij! Liduina: blij met jou erbij! Liduina: blij met jou erbij! Liduina: blij met jou erbij! Liduina: blij met jou erbij! Liduina: blij met jou erbij! Liduina: blij met jou erbij! Liduina: blij met jou erbij!

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro SNS Bank Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Geerts advies Huidtherapie