03:52:56    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 24 december 2014 09:38 uur, laatst gewijzigd op 24 december 2014 09:40 uur

Lichtprojectie op winkelpand

Lichtprojectie op winkelpand

Op de foto: In de avonduren wordt op de gevel van het winkelpad van Bosch Wijnkopers aan de Breukelsestraat in Boxtel een feestelijke kerst- en nieuwjaarswens geprojecteerd. (Foto: Peter de Koning).

De Breukelsestraat heeft een nieuwe attractie. Bosch Wijnkopers projecteert ’s avonds tijdens de feestdagen vrolijke boodschappen en animaties op het winkelpand. Voorbijgangers blijven verbaasd stilstaan en nemen even de tijd om de boodschap te bekijken.

Vorig jaar had Bosch Wijnkopers projecties in de winkel. ,,Dat was mooi maar viel buiten niet erg op. Daarom wilden we dit jaar graag grotere projecties op ons winkelpand”, vertellen Hans en Mieke Bosch. ‘Overbuurman’ Studio Rats werkte de ideeën verder uit en zorgde voor de techniek. Want het gaat niet zomaar om een powerpointje uit een simpele beamer. De techniek is vergelijkbaar met sommige lichtprojecties tijdens het Eindhovense lichtkunstfestival Glow, zij het in veel kleiner formaat.

Het resultaat mag er zijn: vrolijke en bewegende projecties die de voorbijgangers fijne feestdagen wensen, compleet met champagneglazen, sneeuwvlokken en brandende kaarsen. ,,Volgend jaar willen we het uitbreiden met meer special effects en projecties over meer panden”, aldus het echtpaar Bosch.

Auteur: Peter de Koning

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Doornmalen electro Geerts advies Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Beleef Boxtel Proef Culinair