15:35:34    vrijdag, 03 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 13 februari 2013 15:23 uur, laatst gewijzigd op 13 februari 2013 15:32 uur

Liba Campers finalist verkiezing

Liba Campers finalist verkiezing

Op de foto: Eigenaren Bart en Lisette Schoones van Liba Campers poseren in hun bedrijf aan de Hamsestraat in Liempde. (Foto: Albert Stolwijk).

Liba Campers in Liempde staat in de finale van de landelijke verkiezing NKC Kampeerautobedrijf van het Jaar. Ook Kampeer Centrum Budel en Mobiledrôme & Partners in Oud Gastel drongen door tot de eindstrijd.

De drie Brabantse bedrijven bieden volgens het publiek en de vakjury de beste mix van kwaliteit, service, assortiment, ondernemerschap, uitstraling en gastvrijheid van alle Nederlandse camperondernemingen. De laatste drie edities van de verkiezing ’Caravanbedrijf van het Jaar’, georganiseerd door de Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB, werden gewonnen door Ad Dekker Rekreatie in Raamsdonksveer en twee maal door Van Eijk in Hapert.

Tijdens de voorjaarsbijeenkomst van BOVAG op maandag 18 maart wordt bekendgemaakt wie de titel ’Kampeerautobedrijf van het Jaar 2013-2014’ mag voeren.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Beleef Boxtel Huidtherapie Geerts advies Filipe Doornmalen electro Alfa Remax-optimus buisman optiek Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support Geld en Makelaardij Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg TopSlank