RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
11:06:26    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 11 december 2013 16:15 uur, laatst gewijzigd op 11 december 2013 16:18 uur

Levende kerststal in Geitenwei

Levende kerststal in Geitenwei

Op de foto: Leerlingen van de Prinses Amaliaschool bewonderen de kerststal in de Geitenwei Selissen die dit keer is uitgebreid met twee echte levende schapen. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 van de Boxtelse Prinses Amaliaschool hebben dinsdag samen met wethouder Tossy de Man een bezoek gebracht aan de kerststal in de Geitenwei Selissen. Zij mochten samen met de wethouder de verlichting bij de stal officieel aansteken.

,,Voor het eerst hebben we dankzij twee echte schapen een levende kerststal”, liet Marusjka Lestrade trots weten als beschermvrouwe van de Geitenwei. Samen met wethouder De Man, directeur Stephan van de Vries en de leerlingen van de Prinses Amaliaschool bracht Lestrade dinsdagmiddag een kort bezoek aan de kerststal in het centrumgebied van de wijk Selissenwal. Zij werden daarbij vergezeld door niemand minder dan de kerstman zelf. De jeugd van de Amaliaschool genoot met volle teugen van stal en de dieren in de Geitenwei.

De kerststal van de Geitenwei bestaat inmiddels al 27 jaar. De vrijwilligers van de voorziening in Selissenwal zorgen er elk jaar weer voor dat de stal er prachtig uitziet.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel SNS Bank Huidtherapie Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen