19:58:08    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 11 december 2013 16:15 uur, laatst gewijzigd op 11 december 2013 16:18 uur

Levende kerststal in Geitenwei

Levende kerststal in Geitenwei

Op de foto: Leerlingen van de Prinses Amaliaschool bewonderen de kerststal in de Geitenwei Selissen die dit keer is uitgebreid met twee echte levende schapen. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 van de Boxtelse Prinses Amaliaschool hebben dinsdag samen met wethouder Tossy de Man een bezoek gebracht aan de kerststal in de Geitenwei Selissen. Zij mochten samen met de wethouder de verlichting bij de stal officieel aansteken.

,,Voor het eerst hebben we dankzij twee echte schapen een levende kerststal”, liet Marusjka Lestrade trots weten als beschermvrouwe van de Geitenwei. Samen met wethouder De Man, directeur Stephan van de Vries en de leerlingen van de Prinses Amaliaschool bracht Lestrade dinsdagmiddag een kort bezoek aan de kerststal in het centrumgebied van de wijk Selissenwal. Zij werden daarbij vergezeld door niemand minder dan de kerstman zelf. De jeugd van de Amaliaschool genoot met volle teugen van stal en de dieren in de Geitenwei.

De kerststal van de Geitenwei bestaat inmiddels al 27 jaar. De vrijwilligers van de voorziening in Selissenwal zorgen er elk jaar weer voor dat de stal er prachtig uitziet.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Podium Boxtel Geerts advies TopSlank Toverboom buisman optiek Remax-optimus Elan Bikes support EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Filipe Olieenzo Beleef Boxtel Huidtherapie