20:11:31    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 27 september 2013 13:42 uur, laatst gewijzigd op 27 september 2013 13:43 uur

Leuk programma Boxtel Oost Dag

Leuk programma Boxtel Oost Dag

Het gebied tussen gemeenschapshuis De Rots en winkelcentrum Oosterhof vormt zondag 29 september van 11.00 tot 16.00 uur het decor voor de derde editie van de Boxtel Oost Dag.

Behalve attracties voor de jeugd, kunnen bezoekers slenteren langs 58 markt- en informatiekramen, zijn vrijwel alle winkels geopend en wordt het evenement muzikaal opgeluisterd door orkesten en koren en een draaiorgel.

De Engelse dubbeldekker The Red Lady maakt op 29 september een groot aantal ritjes door de wijk Oost. Bezoekers kunnen ook kiezen voor een tochtje met een huifkar. Josephine van Hooijdonk zal verkleed als fee in een sprookjesachtige setting verhalen voorlezen, terwijl groendecorateur Peter van Loon van de partij is om workshops te verzorgen.

Optredens worden verzorgd door onder meer ’t Herriemenieke uit Liempde, Big Band Boxtel, de Gimmese Kapel, Popkoor, Wereldkoor, Dükerskoor, De Aggemarvanhuisaf Band, Brukels Muziekske en de Ducktownband. Demmo Streetdance en turnvereniging Tabitta geven demonstraties, terwijl in de Marokkaanse moskee een theeceremonie wordt gehouden.

De jeugd kan zich onder meer uitleven op een springkussen en zich laten schminken. Vrijwel alle ondernemers in winkelcentrum Oosterhof openen de deuren.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 26 september en profiteer van de aanbiedingen van de Oosterhof-winkeliers.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo