RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
09:11:09    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 13 november 2012 23:12 uur

Lennisheuvel wil starterswoningen

Inwoners van Lennisheuvel zouden graag zien dat betaalbare starterswoningen gebouwd worden in hun dorp. Daarnaast zou ruimte geschapen moeten worden voor seniorenhuizen. Dat werd dinsdagavond duidelijk in gemeenschapshuis Orion tijdens de eerste in een serie van vier informatieavonden over het integraal dorpsontwikkelingsplan (IDOP).

Enkele tientallen bezoekers werden in een bijzaal in Orion bijgepraat over het IDOP. De Commissie Ruimtelijke Ordening Lennisheuvel (CROL) en Stichting Rond Kerk en Orion werken samen aan een plan voor het kerkdorp. Hierin wordt een basis gelegd voor projecten die de komende jaren moeten worden uitgevoerd. Het streven is om het plan medio 2013 in grote lijnen klaar te hebben en voor te leggen aan de gemeente Boxtel en de lokale politieke partijen.

Tijdens de eerste informatiebijeenkomst stond het onderwerp wonen centraal. In de komende bijeenkomsten wordt aandacht besteed aan groen en infrastructuur, centrumvoorzieningen en recreatie. ,,We willen graag dat de inwoners met ons meedenken en tips geven. Het IDOP moet een plan worden van ons allemaal", liet Twan Tiebosch van CROL dinsdagavond weten.  

      

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Olieenzo Gemeente Boxtel Doornmalen electro SNS Bank Geerts advies Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht