RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:47:38    maandag, 21 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 29 september 2012 19:25 uur, laatst gewijzigd op 29 september 2012 19:27 uur

Lennisheuvel trots op Boscheind

Lennisheuvel trots op Boscheind

Op de foto: Met de onthulling van een zwerfsteen met gedicht, nam oud-wethouder Ger van den Oetelaar (midden) 'zijn' inspiratietuin in park Boscheind te Lennisheuvel in gebruik. (Foto: Albert Stolwijk).

Lennisheuvel is trots op natuurpark Boscheind, dat zaterdagmiddag officieel in gebruik is genomen door wethouder Peter van de Wiel. Ook oud-wethouder Ger van den Oetelaar was present; hij opende de inspiratietuin die hij in 2010 bij zijn afscheid kreeg aangeboden van de provincie.

Honderden inwoners van Lennisheuvel waren aanwezig bij de opening van Boscheind. Bij de entree van het kerkdorp, als een groene long tussen de bedrijventerreinen Ladonk en Vorst enerzijds en het kerkdorp anderzijds, ligt een prachtig park, compleet met Sint-Jozefkapel, kruidentuin, fruitboomgaard en Romeinse boerderij.

Ondanks de vele jaren die nodig waren om het terrein op de hoek van de straten Lennisheuvel en Brede Heide in te richten, klonk er tevredenheid bij de vele sprekers. ,,Gelukkig heeft het wat langer geduurd, zodat we ook Ger van den Oetelaars inspiratietuin op de deze plek hebben kunnen aanleggen", sprak wethouder Van de Wiel.

Een uitgebreide impressie van de opening van natuurpark Boscheind verschijnt in Brabants Centrum van donderdag 4 oktber.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Gemeente Boxtel Proef Culinair Geerts advies SNS Bank Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro