RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:52:11    woensdag, 24 april 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 29 september 2012 19:25 uur, laatst gewijzigd op 29 september 2012 19:27 uur

Lennisheuvel trots op Boscheind

Lennisheuvel trots op Boscheind

Op de foto: Met de onthulling van een zwerfsteen met gedicht, nam oud-wethouder Ger van den Oetelaar (midden) 'zijn' inspiratietuin in park Boscheind te Lennisheuvel in gebruik. (Foto: Albert Stolwijk).

Lennisheuvel is trots op natuurpark Boscheind, dat zaterdagmiddag officieel in gebruik is genomen door wethouder Peter van de Wiel. Ook oud-wethouder Ger van den Oetelaar was present; hij opende de inspiratietuin die hij in 2010 bij zijn afscheid kreeg aangeboden van de provincie.

Honderden inwoners van Lennisheuvel waren aanwezig bij de opening van Boscheind. Bij de entree van het kerkdorp, als een groene long tussen de bedrijventerreinen Ladonk en Vorst enerzijds en het kerkdorp anderzijds, ligt een prachtig park, compleet met Sint-Jozefkapel, kruidentuin, fruitboomgaard en Romeinse boerderij.

Ondanks de vele jaren die nodig waren om het terrein op de hoek van de straten Lennisheuvel en Brede Heide in te richten, klonk er tevredenheid bij de vele sprekers. ,,Gelukkig heeft het wat langer geduurd, zodat we ook Ger van den Oetelaars inspiratietuin op de deze plek hebben kunnen aanleggen", sprak wethouder Van de Wiel.

Een uitgebreide impressie van de opening van natuurpark Boscheind verschijnt in Brabants Centrum van donderdag 4 oktber.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Huidtherapie