RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
03:52:21    zaterdag, 22 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Donderdag, 12 juni 2014 19:21 uur, laatst gewijzigd op 12 juni 2014 19:22 uur

Lennisheuvel in teken van boeken

Lennisheuvel in teken van boeken

De leerlingenraad van de Sint-Theresiaschool in Lennisheuvel, bestaande uit acht scholieren uit groep 8 en één kind uit groep 7, had donderdagmiddag iets bijzonder georganiseerd: een boekenmarkt. Iedereen was uitgenodigd om boeken te kopen voor een zacht prijsje, een workshop striptekenen te volgen en een presentatie bij te wonen van de Boxtelse illustratrice en kinderboekenschrijfster Marjolein Krijger.

,,Met het geld dat we tijdens deze boekenmarkt verdienen, kopen we weer nieuwe boeken voor de schoolbibliotheek. We hebben tijdens een vergadering van de leerlingenraad nagedacht wat voor evenement we op school konden organiseren. Uiteindelijk kozen we voor een boekenmarkt. Een paar jaar geleden is dit al georganiseerd. We vonden het hoog tijd dat er weer een nieuwe markt kwam", legde Noor Baaijens (11) van de leerlingenraad uit. ,,Er is voor ieder wat wils: mensen kunnen boeken ruilen en kopen, er zijn hapjes en er wordt voorgelezen."

Bas Colenbrander (10) sloeg zijn slag op de boekenmarkt. Hij kocht liefst vier boeken. ,,Ik houd van spannende boeken en heb geloof ik vier euro uitgegeven. Leuk dat zoiets wordt georganiseerd en dat van het geld weer nieuwe boeken worden gehaald."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Geld en Makelaardij 040Fit Tiga Olieenzo Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Zwanenberg adviesgroep Natasja fashion Geerts advies TopSlank Koppelmans Rijschool Dolman Kindertuin Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel