RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:41:35    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 14 maart 2014 20:16 uur, laatst gewijzigd op 15 maart 2014 11:35 uur

Lelle en Belle trappen debat af

Lelle en Belle trappen debat af

Het verkiezingsdebat van Brabants Dagblad en Brabants Centrum werd vrijdagavond in een bomvolle raadzaal geopend met een ludieke act van het komische duo Lelle en Belle. Na een welkomstwoord van de hoofdredacteuren Ton Rooms (BD) en Marc Cleutjens (BC) volgde de openingsquiz 'petje op/petje af'.

Lelle en Belle stelden al snel vast dat er zich veel zwevende kiezers in de zaal bevonden. De dames maakten een 'selfie' samen met alle acht lijsttrekkers, wat voor de nodige hilariteit zorgde. Na hun korte bijdrage die het publiek meteen in de juiste stemming bracht voor het debat, openden de hoofdredacteuren Cleutjens en Rooms de avond met een kort inleidend woordje. ,,We gaan vanavond alweer het vijfde debat voeren, maaar we hopen toch nog iets toe te voegen aan die reeks. Dat concurrerende kranten als Brabants Dagblad en Brabants Centrum samen een een verkiezingsavond houden, is bijzonder", liet Cleutjens weten.

De lijstrekkers Jan de Koning (INbox) en Wim van der Zanden (Balans) beten het spits af, waarbij zij hun standpunten voor het voetlicht mochten brengen over de stelling 'Boxtel heeft de boot voor een levendig centrum gemist'. Het tweetal werd het vuur na aan de schenen gelegd door de journalisten Ron Magnee (BD) en Henk van Weert (BC). Na een kort inleidend debat namen alle lijstrekkers deel aan de discussie en mocht ook het publiek zich in de discussie mengen.

Elke debatronde - in totaal vier - duurde exact twintig minuten en werd steeds afgesloten met een vocale bijdrage van de zangeres INCH.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Olieenzo Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel SNS Bank Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Proef Culinair Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen