08:37:57    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 27 mei 2012 12:57 uur, laatst gewijzigd op 27 mei 2012 13:00 uur

Lekker afkoelen in De Langspier

Lekker afkoelen in De Langspier

Op de foto: Ook voetballen is populair bij de bezoekers van De Langspier. (Foto: Peter de Koning).

Tijdens het stralende Pinksterweekeinde zoeken veel Boxtelaren afkoeling bij recreatieplas De Langspier. Zaterdag was het strand overvol en ook zondagochtend kwamen er veel mensen naar de plas om te genieten van de zon én het water.

Hoewel het water nog vrij koud is, wordt er volop gezwommen. De achtjarige Danny heeft net zijn zwemdiploma gehaald en mocht van zijn ouders voor het eerst alleen het water in. ,,Ik kan hartstikke goed zwemmen", vertelt hij. ,,Het water is best koud, maar dat vind ik niet erg. Dat is juist lekker als het zo warm is."

Ook de komende dagen wordt nog mooi weer verwacht. Danny en zusje Lindy (6) zijn van plan nog vaak te gaan zwemmen. ,,We hebben een abonnement dus we gaan hier vaak naartoe", zegt Danny. Lindy vult aan: ,,Morgen gaan we met papa de hele dag in de boot varen. We gaan helemaal naar de overkant."

De Langspier is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Remax-optimus Alfa Geld en Makelaardij TopSlank EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Huidtherapie Beleef Boxtel Filipe Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro