RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:00:59    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 16 april 2011 10:15 uur, laatst gewijzigd op 16 april 2011 10:19 uur

Legendarische elpees inspireren Go Rome

Legendarische elpees inspireren Go Rome

Op de foto: Bassist Jan Bergman (op de trap) en gitarist Tejo van de Nieuwenhuyzen van Go Rome decoreren een plataan op de Markt met elpees. Zaterdag start bij Elckerlijc de voorverkoop van het klapstoeltjesconcert in Podium Boxtel. Kaarten kosten 10 euro. (Foto: Pet

De rockband Go Rome verzorgt zaterdag 2 april in Podium Boxtel haar jaarlijkse klapstoeltjesconcert. Ditmaal zal de band louter nummers van legendarische elpees spelen. Ter promotie van het concert heeft Go Rome een plataan bij voorverkoopadres Elckerlijc gedecoreerd met elpees. Ook de toegangskaartjes zijn van vinyl, net als het decor in de theaterzaal.

Zaterdag 12 maart start de voorverkoop voor het klapstoeltjesconcert van Go Rome bij de boekhandel aan de Markt. Gelet op de enorme belangstelling bij eerdere edities, verwacht bassist Jan Bergman dat de meeste kaarten binnen een week zijn uitverkocht. ,,We hebben zelfs overwogen om het theater twee avonden te reserveren, maar houden toch liever vast aan een eenmalig optreden. De reprise volgt op Koninginnedag als we weer op de Markt spelen en Kaz Lux van Brainbox onze special guest is.”

Go Rome heeft de voorbije maanden hard gewerkt om alle 22 nummers onder de knie te krijgen. Niet minder dan twintig gastmuzikanten doen op 2 april mee aan het klapstoeltjesconcert. Met de bandleden van Go Rome zullen ze putten uit de rijke popgeschiedenis. Op de setlist staan nummers van legendarische elpees van The Who (Tommy), Fleetwood Mac (Rumours), Pink Floyd (Wish you were here), Crosy, Stills, Nash & Young (Déja Vu), Simon & Garfunkel (Bridge over troubled water) en The Rolling Stones (Let it bleed).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Gemeente Boxtel Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Olieenzo Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding