02:16:30    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 16 april 2011 10:15 uur, laatst gewijzigd op 16 april 2011 10:19 uur

Legendarische elpees inspireren Go Rome

Legendarische elpees inspireren Go Rome

Op de foto: Bassist Jan Bergman (op de trap) en gitarist Tejo van de Nieuwenhuyzen van Go Rome decoreren een plataan op de Markt met elpees. Zaterdag start bij Elckerlijc de voorverkoop van het klapstoeltjesconcert in Podium Boxtel. Kaarten kosten 10 euro. (Foto: Pet

De rockband Go Rome verzorgt zaterdag 2 april in Podium Boxtel haar jaarlijkse klapstoeltjesconcert. Ditmaal zal de band louter nummers van legendarische elpees spelen. Ter promotie van het concert heeft Go Rome een plataan bij voorverkoopadres Elckerlijc gedecoreerd met elpees. Ook de toegangskaartjes zijn van vinyl, net als het decor in de theaterzaal.

Zaterdag 12 maart start de voorverkoop voor het klapstoeltjesconcert van Go Rome bij de boekhandel aan de Markt. Gelet op de enorme belangstelling bij eerdere edities, verwacht bassist Jan Bergman dat de meeste kaarten binnen een week zijn uitverkocht. ,,We hebben zelfs overwogen om het theater twee avonden te reserveren, maar houden toch liever vast aan een eenmalig optreden. De reprise volgt op Koninginnedag als we weer op de Markt spelen en Kaz Lux van Brainbox onze special guest is.”

Go Rome heeft de voorbije maanden hard gewerkt om alle 22 nummers onder de knie te krijgen. Niet minder dan twintig gastmuzikanten doen op 2 april mee aan het klapstoeltjesconcert. Met de bandleden van Go Rome zullen ze putten uit de rijke popgeschiedenis. Op de setlist staan nummers van legendarische elpees van The Who (Tommy), Fleetwood Mac (Rumours), Pink Floyd (Wish you were here), Crosy, Stills, Nash & Young (Déja Vu), Simon & Garfunkel (Bridge over troubled water) en The Rolling Stones (Let it bleed).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Doornmalen electro Olieenzo Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Geerts advies Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen