18:26:03    donderdag, 16 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 25 mei 2012 14:39 uur, laatst gewijzigd op 25 mei 2012 14:45 uur

Leerlingen maken videoclips

Leerlingen maken videoclips

Op de foto: De decorbouwers gingen vrijdagochtend hard aan de slag met het maken van passende schilderingen bij hun videoclip. (Foto: Peter de Koning).

Op basisschool De Hobbendonken werd vrijdag de jaarlijkse Hobbendonkendag gehouden. In plaats van sportactiviteiten stond de dag deze keer in het teken van cultuur. De leerlingen uit de bovenbouwgroepen maakten hun eigen liedjes mét een bijbehorende videoclip.

Bij een videoclip horen natuurlijk ook een mooi decor en passende kostuums. Ook deze werden door de kinderen zelf gemaakt. ,,De kleding moet passen bij het nummer", legde Nienke Tielemans (11) uit. ,,Ons liedje heet 1000 goals en gaat over het Europees kampioenschap voetbal."

De Boxtelse muzikant Wouter Hardy kwam naar de school om de kinderen te helpen met het schrijven van liedteksten. Met een aantal leerlingen werd het nummer 'Part of me' van Katy Perry bewerkt. ,,Ons liedje gaat over liefdesverdriet", vertelden ze enthousiast. ,,Het is best een zielig nummer geworden, maar we zijn er erg trots op." Ook hun juf was tevreden met het lied: ,,Ze hebben hard gewerkt en ze kunnen eigenlijk best goed zingen."

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Geerts advies Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg TopSlank Geld en Makelaardij Elan Bikes support Alfa buisman optiek Filipe