RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:22:34    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 06 juni 2013 11:16 uur, laatst gewijzigd op 06 juni 2013 11:17 uur

Leerlingen BHC winnen prijs

Leerlingen BHC winnen prijs

Op de foto: De nieuwe balie bij HiPa Sports. Van links naar rechts: Sander van Strijdhoven, eigenaresse Hilde Ketelaars van HiPa, Mark van Krieken, Max van Gorp en Lex van Soest. (Foto: Albert Stolwijk).

Vier vierdejaars leerlingen Bouwtechniek van het Baanderherencollege ontwierpen begin dit jaar een fitnessbalie voor sportschool HiPa Sports aan de Duit in Boxtel. Het project kreeg woensdag een eervolle vermelding tijdens de uitreiking van de prijs 'Trots op...!' van Ons Middelbaar Onderwijs (OMO).

Leerlingen Mark van Krieken uit Liempde, Sander van Strijdhoven en Max van Gorp uit Udenhout en Lex van Soest uit Tilburg kozen voor deze bouwopdracht en gingen na de kerstvakantie op school aan de slag met de balie. De leerlingen monteerden de toonbank op school in elkaar. Zo werden kastdeurtjes in de balie geplaatst en een laag folie aangebracht. Eind januari was het tijd om de balie bij HiPa Sports te plaatsen.

OMO looft prijzen uit aan (profiel)werkstukken van middelbare scholieren. De vier leerlingen van het BHC maakten een promotiefilmpje over hun balie en wonnen vierhonderd euro.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Geerts advies Gemeente Boxtel Proef Culinair SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie