15:48:13    donderdag, 09 april 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 22 december 2011 15:41 uur, laatst gewijzigd op 22 december 2011 15:44 uur

Leerling JRL verstuurt dreigtweets

Het Jacob-Roelandslyceum heeft ouders van alle leerlingen donderdag een brief gestuurd waarin melding wordt gemaakt van dreigtweets. Een leerling van de school aan de Grote Beemd in Boxtel zou de voorbije dagen bedreigende teksten hebben verspreid via social media als Twitter en Facebook.

In de brief aan de ouders stellen rector Leon Spaan en directeur onderwijs Els Strang dat zij de exacte inhoud van de oorspronkelijke tweets niet hebben kunnen achterhalen. ,,De tweets die wij hebben gezien, zijn verstuurd door een leerling en kunnen gelezen worden als bedreigend voor hemzelf en mogelijk ook voor de school”, zo schrijven Spaan en Strang.

De school heeft de ouders van de leerling gesproken en heeft contact gehad met de politie in Boxtel. Ook laat de directie weten dat de leerling inmiddels is opgenomen voor behandeling. ,,Op grond van de feiten die nu bij ons bekend zijn, is er geen reden om verder actie te ondernemen”, aldus Spaan en Strang.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Doornmalen electro Toverboom EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Olieenzo Beleef Boxtel Elan Bikes support buisman optiek TopSlank Podium Boxtel Filipe Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Geerts advies